Patronal i sindicats demanen al govern post 23-J que respecti la reforma laboral

Garamendi defensa que els pactes es fan "perquè siguin estables en el temps"

El president de la CEOE, Antonio Garamendi (ACN, Andrea Zamorano)

La Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE) i els sindicats majoritaris d’Espanya, CCOO i UGT, han demanat aquest dilluns al govern que surti de les eleccions del 23 de juliol que respecti la reforma laboral.

En el marc de la celebració del 45 aniversari de la publicació econòmica Cinco días, el president dels empresaris, Antonio Garamendi, ha recordat, al costat dels líders sindicals Unai Sordo i Josep Maria Álvarez, que “allò firmat, firmat està”.

Després que el president del PP, Alberto Núñez Feijóo, hagi promès derogar la reforma si arriba al poder, Garamendi ha recordat que “els pactes són perquè siguin estables en el temps, que és el que dona la perspectiva de futur”.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari