Investiguen un professor d’institut de la Seu d’Urgell per assetjament sexual

Els Mossos han derivat el cas als jutjats de la capital alturgellenca i la direcció del centre ha apartat el docent

Mossos d'Esquadra

Un professor de l’institut La Valira de la Seu d’Urgell ha estat apartat mentre s’investiga una denúncia per un presumpte cas d’assetjament sexual que ha presentat la família d’una estudiant de primer d’ESO. Segons ha avançat el Segre i ha confirmat l’ACN, els Mossos d’Esquadra han derivat el cas als jutjats de la capital de l’Alt Urgell i han detallat que s’està pendent de prendre declaració a l’acusat.

Mentre, el Departament d’Educació ha indicat que la direcció de l’institut va activar el protocol de prevenció, detecció, notificació, derivació i coordinació de les situacions de maltractament infantil i adolescent tan bon punt va tenir coneixement dels fets. El centre educatiu ha declinat fer declaracions.

(Visited 65 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari