Detingut un home per la mort de la seva dona a Cornellà de Llobregat

La parella vivia a una habitació rellogada amb la seva filla de dos anys

Exterior del pis de Cornellà de Llobregat on aquest diumenge a la matinada una home ha matat presumptament la seva parella (Maria Asmarat, ACN)
Exterior del pis de Cornellà de Llobregat on aquest diumenge a la matinada una home ha matat presumptament la seva parella (Maria Asmarat, ACN).

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 34 anys per la mort de la seva dona a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). La parella vivia a una habitació rellogada amb la seva filla de dos anys. L’incident s’ha produït prop de les 2:30 hores de la matinada d’aquest diumenge a un domicili del carrer Cornellà Modern, al barri de la Gavarra. La víctima ha rebut diverses ganivetades i ha quedat molt malferida, segons ha informat l’ACN.

Els efectius de Mossos i del SEM han intentat reanimar la dona, però finalment ha mort al lloc dels fets. El suposat assassí ha estat detingut al mateix habitatge. La Divisió d’Investigació Criminal ha obert una investigació per esclarir els fets.

No consten antecedents judicials per denúncies entre la parella, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). La causa serà instruïda pel jutjat de violència contra la dona de Cornellà.

L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat ha suspès la festa major de Corpus, que aquest diumenge ja posava el punt final, i ha decretat tres dies de dol. Ha convocat una concentració avui a les 19:00 hores a la Plaça de Catalunya del municipi. “Volem reafirmar la nostra convicció que no podem cedir ni un mil·límetre en aquesta batalla”, ha dit l’alcalde de Cornellà de Llobregat, Antonio Balmón, en declaracions als mitjans. “Avui és un dia dur i trist. La nostra ciutat s’ha vist enterbolida pel fang de la barbàrie masclista”, ha expressat l’alcalde.

(Visited 128 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari