La Generalitat indemnitza amb 90 euros cada afectat pel fiasco de les oposicions

Presidència preveu destinar un màxim d'1,2 milions d'euros als 13.534 aspirants per "danys morals" després de l'estiu

El president Pere Aragonès i la consellera Laura Vilagrà

El govern de la Generalitat de Catalunya pagarà 90 euros per “danys morals” a cadascun dels 13.534 aspirants afectats pel fiasco de les proves d’oposició d’estabilització del passat 29 d’abril, que es repetiran els dies 1 i 8 de juliol.

Segons ha anunciat en un comunicat aquest divendres, el Departament de la Presidència ha iniciat d’ofici un expedient per determinar la responsabilitat patrimonial de la Generalitat i preveu destinar-hi un màxim d’1,2 milions d’euros després de l’estiu, quan l’expedient s’hagi resolt.

La Generalitat va anul·lar les proves del concurs oposició d’estabilització en constatar l’existència d'”irregularitats greus durant la realització dels exercicis”, que va atribuir a un incompliment de l’empresa subcontractada Cegos.

La publicació al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) de l’expedient relatiu a les indemnitzacions, prevista per aquest dijous, obrirà un termini de 10 dies per al·legar i, un cop analitzades les al·legacions, la Comissió Jurídica Assessora presentarà un informe previ a la resolució de l’expedient.

(Visited 106 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari