Fèlix Larrosa: “La Paeria té molts conflictes judicials oberts. Vull passar pàgina i que els projectes tirin endavant”

El futur alcalde de Lleida vol temps per saber exactament què passa i decidir sobre l'alberg de temporers a Pardinyes

El guanyador de les eleccions municipals i futur alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, entrevistat per l'ACN (Ignasi Gómez)
El guanyador de les eleccions municipals i futur alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, entrevistat per l'ACN (Ignasi Gómez).

El candidat del PSC i guanyador de les eleccions municipals a Lleida, Fèlix Larrosa, considera que l’actual govern de la Paeria d’ERC i Junts té un “nivell de conflictes judicials molt elevat”. Per això, una vegada accedeixin a la corporació a partir del 17 de juny, vol analitzar “cas per cas” cadascun dels expedients.

A una entrevista a l’ACN, Larrosa diu que vol “passar pàgina” mirar endavant i fer que els projectes avancin, indistintament de quins siguin. En relació al projecte per construir un equipament per acollir, entre d’altres, temporers sense sostre a Pardinyes, Larrosa demana temps per veure exactament què està passant amb el procediment d’adjudicació de l’obra i a partir d’aquí prendre una decisió “coherent”.

Fèlix Larrosa assegura desconèixer el fons i el fi de la querella que els promotors del parc d’oci i comerç a Torre Salses, Promenade Lleida, han interposat contra el fins ara alcalde i tinent d’alcalde de la Paeria, Miquel Pueyo i Toni Postius, respectivament. “No se’ns ha informat”, ha indicat.

El líder socialista diu que desconeix el “nucli de la discussió” i també la posició institucional respecte a aquesta “incidència”, però reconeix que “no és agradable per ningú” i pot entendre que es tracta d’uns “particulars” que han portat a la justícia una “vulneració dels seus drets”.

(Visited 70 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari