ERC i JxCat es reuneixen a Ginebra per intentar refer la unitat independentista

Turull i Rovira van parlar de "reconstruir les confiances" entre les dues formacions

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, amb el president i la portaveu del grup d'ERC, Josep Maria Jové i Marta Vilalta, després de reunir-se al Parlament (Rafa Garrido)
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, amb el president i la portaveu del grup d'ERC, Josep Maria Jové i Marta Vilalta, després de reunir-se al Parlament (Rafa Garrido).

Les cúpules d’ERC i JxCat es van reunir a Ginebra aquest divendres per intentar refer la unitat independentista després del trencament dels últims mesos i els resultats de les eleccions municipals, segons ha informat l’ACN.

Es van veure la secretària general d’ERC, Marta Rovira, el president del grup parlamentari republicà, Josep Maria Jové, i el vicesecretari de coordinació interna, Oriol López, amb el secretari general de Junts, Jordi Turull, el president del grup parlamentari, Albert Batet, i el secretari de Política Municipal, David Saldoni.

Fonts republicanes han explicat que la trobada pretenia analitzar els resultats del 28-M i convertir-los en una oportunitat per refer les confiances del moviment independentista. Des de totes dues formacions han reiterat que la cita estava sobretot enfocada als comicis municipals i l’anàlisi de les perspectives que plantegen, i no tant a l’estratègia que es pugui seguir de cara al 23-J.

(Visited 96 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari