La botifarrada de García-Albiol fa pudor de socarrimat

Xavier García-Albiol, líder del PP de Badalona i etern candidat a l’alcaldia de la ciutat, celebra a cada campanya electoral des de fa més de 12 anys una gran botifarrada a l’aire lliure on acostuma a reunir milers de persones, unes xifres d’assistents difícils de trobar a cap acte electoral de Catalunya. Tant és així, que tots els presidents i presidenciables del PP de Catalunya aprofiten l’esdeveniment sempre per a donar-se un bany de masses en plena època electoral.

Però en aquesta campanya, i per primer cop, la sospita ha sobrevolat sobre les maneres que l’equip d’Albiol fa servir per a reunir a tanta gent. I és que alguns testimonis asseguraven que havien anat convençuts que era una botifarrada de l’Ajuntament de Badalona i que desconeixien que era un acte de cap candidat, i menys encara d’Albiol.

(Visited 102 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari