La CCMA va pagar 919.298 euros el 2022 a l’empresa de Mediapro que ha contractat per les eleccions

Sociedad Europea de Unidades Móviles, del grup de Jaume Roures i Tatxo Benet, ha cobrat 152.900 euros per produir el debat entre candidats de TV3 i Catalunya Ràdio

Els set candidats a alcalde de Barcelona que van participar al debat emès per TV3 i Catalunya Ràdio i gravat en un plató de Mediapro

L’empresa Sociedad Europea de Unidades Móviles, del grup Mediapro, dirigit per Jaume Roures i Tatxo Benet, va cobrar 919.298 euros l’any passat pels diversos contractes que va signar amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Aquesta empresa ha rebut l’encàrrec de fer el “servei integral per a la producció del debat electoral i el programa especial eleccions municipals”. El debat electoral entre els candidats a l’alcaldia de Barcelona i el programa especial els van emetre simultàniament TV3 i Catalunya Ràdio el passat 28 de maig. L’empresa va cobrar 152.900 euros per aquest contracte, sense incloure l’IVA. En total, doncs, l’empresa del grup Mediapro ha ingressat 1.072.198 euros de la CCMA entre tots aquests contractes.

Sociedad Europea de Unidades Móviles va subscriure quatre contractes amb la CCMA l’any passat. El més car, valorat en 783.200 euros correspon a una “adjudicació de béns i serveis lloguer equipament nou estudi HD per a l’explotació de programes”. Es va signar el passat 15 de setembre i té una durada de 4 anys. El primer contracte entre la CCMA i aquesta societat es va signar el 21 de gener del 2022. Va tenir una durada de tres dies i la Corporació va pagar 39.733 euros a l’empresa de Roures i Benet per recórrer als seus serveis en la cobertura de la Gala dels XIV Premis Gaudí.

El 18 de juliol de l’any passat, Sociedad Europea de Unidades Móviles es va tornar a ser contractada per la CCMA. En aquest cas, per la cobertura d’un concert del programa Eufòria de TV3. Va tenir una durada d’un mes. El darrer contracte el va aconseguir el passat 16 de desembre i va ser per la gravació i emissió per TV3 del concert de comiat del cantant Joan Manuel Serrat al Palau Sant Jordi.

La CCMA va anunciar el 2 de març la convocatòria del concurs per encarregar la producció del debat electoral i el programa especial del 28 de maig. A la convocatòria només hi va concórrer l’empresa Sociedad Europea de Unidades Móviles i se li va concedir l’encàrrec per 132.900 euros més 20.000 euros per possibles modificacions contractuals. La Mesa de Contractació li va concedir una puntuació total de 100 punts.

Feia 20 anys que TV3 no encarregava a una empresa privada la producció i realització d’un debat electoral. La direcció de la televisió pública ho ha justificat dient que aquest cop tenia tots els platós propis ocupats.

(Visited 147 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari