Parera demana votar per “donar una volta” a Barcelona: “Els barcelonins decidiran si seguim condemnats amb el mateix”

L'alcaldable de Valents ha exercit el vot cap a quarts de dotze del migdia a la seu del Departament d'Educació

L'alcaldable de Valents a Barcelona, Eva Parera, diposita el seu vot a l'urna per les eleccions municipals del 28-M (Maria Asmarat, ACN)
L'alcaldable de Valents a Barcelona, Eva Parera, diposita el seu vot a l'urna per les eleccions municipals del 28-M (Maria Asmarat, ACN).

L’alcaldable de Valents a Barcelona, Eva Parera, ha demanat votar aquest diumenge per “donar una volta” a Barcelona. “És un dia molt important per la ciutat. Els barcelonins decidiran si seguim condemnats al mateix“, ha dit Parera abans de votar al Departament d’Educació de la Generalitat, al carrer Amigó (Sarrià – Sant Gervasi).

La candidata ha aprofitat per ironitzar sobre el lloc on li ha tocat votar. “Jo que sempre he defensat la concertada i em toca votar aquí”, ha bromejat. Parera ha votat cap a quarts de dotze del migdia acompanyada d’alguns membres de la llista de Valents a Barcelona, entre ells Albert Guivernau, Marilén Barcelona i Joan Castelló.

Parera farà seguiment de la nit electoral a partir del vespre a la seu de Valents, al carrer Trafalgar, amb membres del seu equip.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari