Junts prefereix el PP abans que ERC governant Badalona

L'alcaldable i dirigent juntista, David Torrents, assegura que facilitaria que Xavier García Albiol governés en lloc d'Àlex Montornès

David Torrens

David Torrents, el candidat de Junts a l’alcaldia de Badalona, ha respost en una entrevista concedida aquest dimarts a la Televisió de Badalona que prefereix facilitar que l’alcaldable del PP, Xavier Garcia Albiol, torni a governar la ciutat a permetre que el nou alcalde sigui l’aspirant d’ERC, Àlex Montornès.

En concret, Torrents, que també és secretari d’organització de Junts, sobre l’escenari d’haver de triar si dona suport a Montornès o García Albiol perquè un dels dos governi la localitat, el dirigent i alcaldable juntista ha dit “que García Albiol governi”.

En la mateixa entrevista, Torrents ha manifestat que no es tanca a negociar amb ningú i ha considerat que un govern amb majoria absoluta és l’única opció per garantir els pressupostos anuals.

La resposta de Torrents ha provocat la reacció de l’exdiputat d’ERC Gerard Gómez del Moral, redifosa per la portaveu del partit, Marta Vilalta: “Missatge clar del secretari d’organització de Junts per Catalunya. Si ha de triar entre que a Badalona governi Garcia Albiol (PP) o Àlex Montornès (ERC), ell escull Garcia Albiol. Mare meva, com està el pati a Junts…”.

Gómez del Moral ha rematat el missatge ironitzant amb les etiquetes #nosurrender i #unitat, en referència al posicionament públic de Junts envers els seus exsocis de govern. Vilalta també ha piulat que “Votar Junts a Badalona és regalar l’alcaldia a García Albiol”.

(Visited 105 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari