Concentració de protesta a la Blanquerna contra els casos d’assetjament atribuïts a un professor

Una cinquantena d'estudiants reclama transparència i seguretat al centre, que demana confiança en la seva actuació

Protesta a la Blanquerna contra el professor acusat d'assetjament

Una cinquantena d’alumnes de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (Universitat Ramon Llull) s’ha concentrat aquest dimarts a les 14 hores, davant l’entrada principal de l’edifici, per protestar contra el professor a qui diverses alumnes han acusat d’assetjament sexual i per mostrar suport a les seves companyes.

La protesta, convocada pels delegats del centre, ha tingut lloc hores després que transcendís la quarta denúncia contra el docent, que va ser apartat cautelarment el 10 de maig després d’haver estat apartat anteriorment arran d’una altra denúncia.

La delegada de Relacions Internacionals ha manifestat que l’objectiu de la concentració és protegir els alumnes de futurs casos d’assetjament, recull l’ACN.

Els alumnes concentrats han reclamat transparència i seguretat al centre, que ha manifestat, per boca del degà de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals, Josep Lluís Micó, que els estudiants “han de confiar en la institució, perquè estem actuant de la manera més rigorosa possible”.

Micó ha destacat el professor denunciat ja “no té vida efectiva a la facultat”, però que el vincle es manté mentre la comissió investigadora del cas elabora el seu informe.

“La mecànica és que la comissió faci l’informe i després el passi a la direcció del centre, que revisarà la infracció que s’ha comès i determinarà la sanció que correspon”, ha especificat.

(Visited 13 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari