Sánchez anuncia que anar al cinema els dimarts només costarà dos euros a les persones més grans de 65 anys

El president del Govern central avança que la mesura s'aprovarà en el pròxim Consell de Ministres i costarà 10 milions d'euros

Pedro Sánchez, president del Govern central (PSOE)
Pedro Sánchez, president del Govern central (PSOE).

El president del Govern central, Pedro Sánchez, ha anunciat que el pròxim Consell de Ministres aprovarà que els dimarts les entrades de cinema només costin dos euros a les persones més grans de 65 anys. Ho ha explicat en un acte de campanya aquest diumenge al matí a Puertollano (Castella-la Manxa).

La mesura suposarà una inversió de 10 milions d’euros i es desenvoluparà en col·laboració amb les principals associacions del sector de l’exhibició, que representen més del 90% de les sales. S’acordarà amb el sector la possibilitat d’establir un altre dia en funció de les especificitats de les sales a cada territori.

Sánchez ha reivindicat com un “nou avenç social” aquesta bonificació perquè “tots els dimarts els més grans de 65 anys vagin al cine i només paguin dos euros”. “Ja sé que a la dreta això li molestarà”, ha afirmat, perquè “quan ells governaven els seus consells de ministres eren de retallades socials, mentre que amb nosaltres són d’avenços socials”.

(Visited 21 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari