Un grup de militants de Ciutadans deixa el partit exigint retirar la llista per no dividir el constitucionalisme a Barcelona

El nucli crític afirma reunir "desenes d'afiliats" però la formació liberal en matisa l'impacte

L'alcaldable de Ciutadans a Barcelona, Anna Grau (Marta Vidal, ACN)
L'alcaldable de Ciutadans a Barcelona, Anna Grau (Marta Vidal, ACN).

Un grup crític amb la direcció de Ciutadans a Barcelona ha anunciat la marxa del partit de “desenes d’afiliats” i ha demanat la retirada de la llista d’Anna Grau, alcaldable de la formació a la capital catalana. “Ciutadans ja no representa el constitucionalisme ni els valors liberals que el van caracteritzar. Els actuals dirigents són els culpables de la desfeta del partit”, explica el text, avalat per noms com la regidora Noemi Martín.

El document també demana “deixar de confondre el votant i no dividir el vot constitucionalista”. Des del partit matisen l’impacte d’aquestes sortides i les enquadren en el resultat de les primàries per escollir la candidatura a la capital catalana celebrades al febrer.

En clau estatal, aquest grup d’afiliats també critica la direcció actual de Ciutadans, que a parer seu ha portat el partit “a la irrellevància” a causa del canvi ideològic que va impulsar Inés Arrimadas. “Els nombrosos acords amb el Govern de Sánchez i Podemos, donant suport a nombroses propostes i lleis ideològiques tan aberrants com la del ‘només sí que és sí’, que ha beneficiat centenars d’assetjadors sexuals, demostren la total entesa entre l’actual Cs i el sanxisme”, lamenten.

(Visited 74 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari