Trias admet que guanyar a Barcelona serà “complicat” davant d’unes enquestes que l'”atabalen”

Promet "activitat econòmica" i seguretat a Ciutat Vella: "El fracàs de Colau i Collboni és que la gent viu pitjor"

Xavier Trias, alcaldable de Junts per Barcelona (Natàlia Segura, ACN)
Xavier Trias, alcaldable de Junts per Barcelona (Natàlia Segura, ACN).

El candidat de Junts a Barcelona, Xavier Trias, ha reconegut aquest dissabte que guanyar a la capital catalana serà “complicat” davant d’unes enquestes que l'”atabalen”. “Hem de guanyar, però hem de guanyar bé”, ha dit el candidat de Junts uns dies després que l’enquesta del CIS l’hagi deixat en tercera posició en la cursa per Barcelona, per darrere d’Ada Colau (Barcelona en Comú) i Jaume Collboni (PSC).

En un acte davant del Mercat de Santa Caterina, Trias ha promès més “activitat econòmica” i “seguretat” per millorar la vida dels veïns de Ciutat Vella. “El fracàs de Colau i Collboni és que la gent viu pitjor”, ha assegurat l’exalcalde.

L’alcaldable de Junts ha receptat més “activitat econòmica sostenible” per generar “benestar” als barris de Ciutat Vella i ha assegurat que treballarà “perquè la gent visqui millor, progressi i entengui” que és “el millor lloc per viure”: “És molt trist que Ciutat Vella, amb el patrimoni i la cultura que té, la gent decideixi anar-se’n. Si passa això estem fracassant”.

(Visited 17 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari