Sánchez convoca un Consell de Ministres extraordinari contra la sequera

L'executiu aprovarà aquest dijous un nou paquet d'ajudes als agricultors

Consell de Ministres

El president del govern central, Pedro Sánchez, ha convocat un Consell de Ministres extraordinari aquest dijous per adoptar mesures per afrontar les conseqüències de la sequera a Espanya. Segons la vicepresidenta tercera del govern, Teresa Ribera, la sequera requereix mesures estructurals, “però també una reacció àgil quan es necessita”.

Ribera ha dit, en declaracions als passadissos del Congrés, que “l’any passat ja vam adoptar un paquet de mesures important per garantir l’abastiment d’aigua a les ciutats i perquè els agricultors disposin d’un suport per part de les administracions, i demà analitzarem en la mateixa línia el paquet que correspon a aquest any”.

Segons la vicepresidenta, el paquet inclourà alguna “continguts addicionals”. Teresa Ribera ha justificat que el govern central adopti les mesures en un Consell de Ministres extraordinari en comptes d’esperar al Consell de Ministres del dimarts que ve. Segons Ribera, cal aprovar un conjunt de mesures “molt important” i “el debat monogràfic és rellevant”, afegint que “s’ha decidit que puguem disposar de temps suficient per poder dedicar tota l’atenció del conjunt dels ministres a aquesta qüestió”.

(Visited 75 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari