Quatre detinguts pel robatori violent a un home que va morir en caure des d’un mur

El grup de lladres hauria assaltat la víctima quan anava amb dos amics i la mort s'hauria produït accidentalment

  Llums d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra (ACN)

  Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre homes com a presumptes autors del robatori violent a l’home que va morir després de caure des d’un mur de 4,5 metres d’alçada de la Ronda Litoral de Barcelona. Segons fonts policials, els arrestats, que estan investigats per un delicte de robatori amb violència i homicidi imprudent, tenen entre 19 i 21 anys. Els fets van succeir la matinada del 15 de març, quan el grup de lladres va sorprendre tres joves que tornaven cap al seu hotel, al districte de Sant Martí. Dos d’ells van poder fugir i van perdre de vista al seu amic. Poc temps després, van tornar al punt on s’havien separat i van localitzar-lo en estat crític. Segons les seves declaracions s’havia precipitat pel mur.

  Agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Martí es van fer càrrec de la investigació per aclarir els fets, identificar els presumptes agressors, localitzar-los i detenir-los. La hipòtesi amb què van treballar els Mossos des d’un inici i que s’ha mantingut durant tot el procés anava en la línia que la mort es va produir de manera accidental. Fonts policials han indicat que s’ha fet un treball exhaustiu i minuciós consistent en una recerca de les gravacions de les diferents càmeres de seguretat que hi ha a la zona.

  El visionat dels enregistraments va permetre identificar els autors, situar-los a l’espai i esbrinar els seus moviments aquella nit. Amb les posteriors gestions d’investigació, es va ampliar la informació que ha permès a la policia relacionar-los amb l’incident. Els detinguts passaran a disposició judicial durant les pròximes hores.

  (Visited 2 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari