L’excomissari Villarejo afirma que Rajoy el va felicitar per la feina feta a Operació Catalunya

El policia ha tornat a implicar l'expresident espanyol en la seva compareixença al Congrés

L'excomissari Villarejo, a la comissió de l'Operació Catalunya

L’excomissari José Manuel Villarejo, que compareix com a testimoni en la comissió parlamentària d’investigació sobre l’operació Catalunya, també coneguda como operació Andorra, al Congrés dels Diputats, ha tornat a atorgar l’impuls de l’operació Catalunya al llavors president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i a la seva vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría.

Indica, fins i tot, que en una reunió amb l’exsecretària general del PP, María Dolores de Cospedal, Rajoy va felicitar-lo per la feina feta. Va ser per mitjà d’una trucada, no recorda si va parlar directament amb ell o si li va transmetre la felicitació Cospedal. L’excomissari ha insistit també en el fet que l’operació va estar dirigida pel CNI.

Villarejo també ha explicat que parlava de l’Operació Catalunya i rebia instruccions del ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, però que principalment parlava amb altres alts càrrecs del Ministeri. L’excomissari ha explicat que també “col·laborava” l’exsecretària general del PP María Dolores de Cospedal.

(Visited 13 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari