Aragonès signa la Llei de creació del Lluçanès, la 43a comarca de Catalunya

Els alcaldes posen de relleu la perseverança del territori i lamenten que no tots el municipis en formin part

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, signa el document de creació de la nova comarca del Lluçanès (ACN)
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, signa el document de creació de la nova comarca del Lluçanès (ACN)

Aquest dimecres s’ha fet la signatura de la Llei de creació de la comarca del Lluçanès, la 43a de Catalunya, en un acte protocol·lari al claustre romànic del monestir de Santa Maria de Lluçà. El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assegurat que la nova comarca respon a un sentiment de pertinença: “No és qüestió de romanticisme, sinó de cohesió social”.

La signatura arriba una setmana després que el Parlament donés el vistiplau a aquesta llarga reivindicació. Aragonès s’ha reunit abans amb els alcaldes del Lluçanès, a Prats, la capital de la nova comarca. Des de la plataforma El Lluçanès és comarca, la seva portaveu, Eva Boixadé, ha lamentat que no tots els municipis en formin part: “Ja us trobem a faltar”.

 

 

(Visited 7 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari