La jutgessa manté el futbolista Dani Alves en presó provisional per presumpta agressió sexual

Fiscalia i acusació també s'oposaven a la petició de la defensa de l'esportista

El futbolista Dani Alves al Mundial de Qatar

La jutgessa del Jutjat d’Instrucció número 15 de Barcelona ha decidit que l’exfutbolista del Futbol Club Barcelona Dani Alves continuï ingressat a la presó de manera preventiva mentre s’investiga la presumpta agressió sexual comesa a una jove de 23 anys la nit del 30 de desembre als lavabos de la discoteca Sutton de Barcelona.

La defensa de l’esportista brasiler havia demanat l’alliberament amb l’argument que sí hi va haver contacte sexual entre ell i la jove però que havia estat consentit.

La magistrada ha desestimat la petició a la qual també s’oposaven fiscalia i acusació. En el cas de la fiscalia, l’oposició s’argumentava pel risc de fuga del futbolista brasiler. Alves està en presó preventiva des del 20 de gener.

Això, poc després que l’Audiència de Barcelona hagi autoritzat que una metgessa designada per l’advocat d’Alves examini la noia de 23 anys que va denunciar-lo per violació. La resolució comunicada a les parts dilluns a la tarda atén el recurs d’apel·lació presentat per la defensa de l’exblaugrana que sol·licitava la presència d’un metge de part als exàmens forenses a la víctima.

(Visited 9 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari