UGT ratifica el preacord amb la patronal per augmentar els salaris un 10% en tres anys

La patronal CEOE també hi ha donat el vistiplau aquest migdia i CCOO ho farà aquest dimarts

    Manifestació d'UGT pel Primer de Maig

    Foto: @UGT_Comunica

    Els òrgans de la direcció del sindicat UGT han ratificat per unanimitat l’esborrany de l’acord amb les patronals CEOE i Cepyme per augmentar els salaris un 10% fins al 2025. El preacord establia una pujada del 4% el 2023, un 3% el 2024 i un altre 3% el 2025 i incorpora una clàusula de revisió amb altres increments de fins a l’1% addicional si la inflació supera aquests augments.

    En un comunicat, el sindicat celebra que l’acord permetrà un “repartiment de la riquesa més equitatiu en què han de participar tots els treballadors del nostre país” i destaca que inclou “importants avenços” en el desenvolupament de la reforma laboral. La CEOE també ha donat el vistiplau a l’acord i CCOO té previst fer-ho demà dimarts.

    La UGT també subratlla que els increments pactats amb les patronals estan “en consonància” amb les demandes dels representants dels treballadors per als anys 2023 i 2024, i que la clàusula de revisió salarial referenciada exclusivament a l’IPC serà en part per “mitigar els possibles efectes indesitjats de la inflació”.

    (Visited 5 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari