Raquel Sánchez acusa Aragonès d’utilitzar la incidència a l’R2 Sud per fer campanya electoral

La ministra de Transports replica que el seu govern "està invertint com mai" en la xarxa de Rodalies

Raquel Sánchez Jiménez

La ministra de Transports, Raquel Sánchez, ha replicat al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que el govern espanyol “està invertint com mai” en la xarxa de Rodalies. En roda de premsa aquest dilluns, Sánchez ha acusat el Govern de “pretendre utilitzar” la incidència a l’R2 Sud per “fer la seva campanya” electoral. “També per no parlar del que realment li correspon i no soluciona, com el caos generat pel que fa a les oposicions”, ha afirmat.

La titular de Transports ha assegurat que l’executiu espanyol “treballa per solucionar i per millorar la xarxa ferroviària hi hagi o no hi hagi campanyes electorals en marxa”.

Sánchez ha insistit que el govern espanyol està “centrat des del primer dia a solucionar el problema” a l’R2 Sud per poder “normalitzar el servei al més aviat possible”. “Hem donat totes les explicacions, hem mobilitzat tots els recursos materials i humans per poder-ho resoldre”, ha defensat.

La ministra de Transports ha demanat disculpes als usuaris afectats i ha “discrepat” amb Aragonès. “Partim d’una dècada de desinversions. Això no ho podem arreglar ni en quatre dies ni en quatre anys”, ha subratllat.

(Visited 9 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari