Què ha amagat el diputat Francesc de Dalmases?

Francesc de Dalmases

La seva reacció a Twitter durant el Dia Internacional del Treball. El diputat de Junts Francesc de Dalmases ha esborrat l’enfilall de dos tuits que havia publicat el passat 1 de maig, en el qual barrejava el Dia del Treball amb Barack Obama (que ha visitat Barcelona recentment), Laura Borràs i la seva condemna judicial, i la independència de Catalunya.

No obstant això, n’ha quedat constància en algunes captures dels missatges que circulen a la mateixa xarxa social. De Dalmases va escriure, en primer lloc, que “més que de Treball, parlem dels drets dels treballadors i de la seva conquesta”, un “progrés en Drets” que, segons afegia, “ha permès que Obama fos a Montserrat i no collint cotó en condicions miserables, o que Laura Borràs sigui presidenta del Parlament i no a la cuina sense poder votar“.

En el segon i últim missatge suprimit, el diputat de Junts va rematar el seu discurs dient que “en aquesta conquesta de drets, tot treballador té dret a veure complets els seus drets socials, laborals –també els polítics– i viure en una pàtria lliure“. La cirereta del missatge va ser: “Perquè els Drets són individuals i col·lectius, i són tots, per a tothom i arreu”.

De Dalmases, que ha suprimit aquests tuits el mateix 1 de maig, va protagonitzar una sonada polèmica l’any passat quan, disconforme amb una entrevista a Borràs, va agafar pel canell i va esbroncar la sotsdirectora del programa de TV3 Preguntes freqüents, fet pel qual va ser sancionat per la Mesa del Parlament de Catalunya amb el pagament d’una multa de 600 euros.

(Visited 79 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari