CCOO diu a Aragonès que l’educació “no s’arregla amb mesures cosmètiques com els xecs regal”

El sindicat titlla la iniciativa de la Generalitat d'"electoralista" i demana una inversió del 6% del PIB

Aula d'escola pública

CCOO ha avisat al govern de la Generalitat que l’educació “no s’arregla amb mesures cosmètiques com els xecs regal”. El sindicat ha titllat la iniciativa d'”electoralista” i ha constatat que “té poc a veure amb les necessitats urgents i importants de l’educació”.

El sindicat ha remarcat que la comunitat educativa fa temps que denuncia “la manca de recursos per a l’educació inclusiva, les altes ràtios d’alumnes per grup-classe, la manca de resposta planificada a l’impacte del canvi climàtic a les aules o una desconsideració absoluta cap al lleure educatiu”.

Comissions Obreres demana a l’executiu de Pere Aragonès que es deixi de “mesures oportunistes” i concerti amb els agents socials mesures per garantir la igualtat d’oportunitats, tot recordant la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que reclama la inversió del 6% del PIB en educació.

El sindicat ha afegit que fins i tot la concreció d’aquesta proposta “no té sentit” perquè s’exclou l’alumnat de secundària obligatòria i es fa al marge dels projectes de centre que intenten fer plantejaments cooperatius del material.

Comissions conclou que “el departament (d’Educació) i el govern (català) no poden actuar sortint amb estirabots”, i demana invertir aquests 50 milions d’euros en mesures “que incideixen realment en la lluita contra les desigualtats educatives i la millora de la qualitat educativa”.

(Visited 8 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari