Renfe habilitarà busos per la incidència a l’R2 Sud, un cada 30 minuts durant l’hora punta

Sortiran al matí des de Castelldefels fins a Barcelona, i a la tarda faran el recorregut en sentit contrari

Punts d'informació als usuaris de Renfe a Sants tancats mentre hi ha incidències a l'R2 Sud (ACN)
Punts d'informació als usuaris de Renfe a Sants tancats mentre hi ha incidències a l'R2 Sud (ACN)

Renfe habilitarà a partir d’aquest dijous busos cada mitja hora en hora punta els dies feiners per reforçar el servei afectat per la incidència a la R2sud. En concret, s’oferirà un servei per carretera als matins, entre les 06.30 i les 08.00 per connectar Castelldefels i Barcelona, i en sentit contrari, entre les 17.00 i les 19.000 h, per enllaçar la capital catalana, Gavà i Castelldefels.

Per ara, el servei complementari del matí no inclourà connexió des de Gavà, però Renfe informa que treballa per habilitar-lo “en els propers dies”. Els trens de la R2 sud entre Sant Vicenç de Calders i l’Estació de França via Vilanova funcionen amb dos serveis per sentit i hora, amb parades en totes les estacions.

Els serveis regionals –R13, R14, R15, R16 i R17- tenen un tren per hora i sentit amb parada a totes les estacions entre Sant Vicenç de Calders i Barcelona.

Altres trens regionals, com l’R11 entre Portbou, Girona i Barcelona, presta servei habitual però amb tots els trens fent parada entre Granollers Centre i Barcelona. Així, Renfe manté la freqüència de la R2 nord en aquest tram.

D’altra banda, Renfe informa que manté 3 serveis Intercity per sentit entre Catalunya i València que podran patir “retards puntuals al circular en el tram afectat”.

(Visited 17 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari