L’Ajuntament de Barcelona tanca un web amb el balanç d’aquest mandat

L'alcaldable de Valents, Eva Parera, havia denunciat la pàgina, que considera propagandística, davant la Junta Electoral

Mapa d'actuacions de l'Ajuntament de Barcelona durant el mandat 2019-2023

L’Ajuntament de Barcelona ha desactivat aquest dimecres un lloc web que feia balanç de les actuacions dutes a terme pel govern municipal d’Ada Colau durant el mandat 2019-2023, després que Valents denunciés aquest dimarts davant la Junta Electoral que la publicació, amb les eleccions municipals ja convocades, havia vulnerat la llei.

Segons fonts municipals citades per Betevé, el consistori ha decidit, sense presentar al·legacions, fer inaccessible la pàgina abans que la Junta Electoral li ho reclamés, i l’Agència Catalana de Notícies recull que l’autoritat electoral ja s’havia adreçat al consistori per sol·licitar informació.

Els tinents d’alcaldia Jordi Martí i Laia Bonet van presentar el passat 22 de febrer aquest lloc web, denominat “El futur ja és present. Actuacions del mandat 2019-2023”, que contenia 82 mapes interactius, els quals es poden consultar en una altra direcció de l’Ajuntament de Barcelnoa.

L’alcaldable de Valents, Eva Parera, considera que es tractava d’un “web d’autobombo” i de “propaganda pagada per tots els ciutadans”, i s’ha congratulat pel tancament.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari