Els turistes s’apleguen fora les bateries antiaèries del Turó de la Rovira

La preocupació dels veïns es fa realitat el primer vespre amb la zona tancada

Foto de les bateries antièries del Turó de la Rovira, aquest dimarts

Foto: Consell Veïnal del Turó de la Rovira

Els turistes que han pujat aquest dimarts al vespre a les bateries antiaèries del Turó de la Rovira, per contemplar les vistes de Barcelona, han hagut d’abandonar el recinte, que l’Ajuntament ha tancat per primer cop a les 19:30 hores, desallotjats per la Guàrdia Urbana.

No obstant això, com havien alertat els veïns quan es va anunciar que s’instal·larien tanques per evitar les festes a la zona, nombrosos turistes s’han quedat als voltants. Molts d’ells no sabien que a partir d’aquest dimarts es tancava l’espai fins al matí i alguns han saltat la tanca, com ha mostrat TV3.

El Consell Veïnal del Turó de la Rovira ha ironitzat, considerant un “gran èxit” i “un altre encert” de la gestió de la regidora d’Horta-Guinardó, Rosa Alarcón, la instal·lació de les tanques. “Només ha calgut hora i mitja per a demostrar el que hem denunciat des de bon principi”, han afegit.

Segons els testimonis recollits per Betevé, alguns veïns es mostren contraris al que per a ells és una privatització de l’espai públic, per bé que també n’hi ha que valoren la mesura pot facilitar-los el descans.

(Visited 10 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari