Quina llista municipal de Berga té vuit candidats que viuen a Almeria?

La del PP. Vuit a Almeria i un a Córdoba. Ho ha explicat Aquí Berguedà en un article en què analitza la llista del Partit Popular a Berga. Aquest mitjà de comunicació ha fet un investigació a fons de la candidatura i ha detectat que també en forma part David Parry, secretari d’Acció Electoral del PP, a la seu madrilenya de Génova, i la responsable d’afiliacions del partit, María Aguilera. Només una de les persones que formen la candidatura té vinculació amb la comarca del Berguedà, Marta Torramorell, que el 2015 va anar de cap de llista del PP a Olvan, tot i que no va entrar al consistori d’aquesta població.

La candidatura l’encapçala Francesc-Xavier Serrahima, que viu a Barcelona i que en anteriors eleccions municipals es va presentar com a candidat popular a les poblacions d’Olvan i Tavertet. La número 2 és Raquel Ramos, assessora del grup municipal del PP a Almeria. Cobra 77.850 euros per aquesta feina, per la qual cosa no és previsible que canviï de lloc de residència si el PP obté dos regidors a Berga, fita difícilment assolible tenint en compte que actualment no té representació a l’ajuntament.

El número 5 és Rafael Moisés Portero, regidor del PP a Fiñana, un poble d’uns 2.000 habitants de la província d’Almeria. El 7 és Rafael Salvador, que va ser regidor d’Obres a l’ajuntament de Níjar. L’11 és Samuel Sánchez, que va ser candidat a l’ajuntament de Pulpí, també a Almería, el 2019, i el lloc catorzè l’ocupa Macarena García Cabello, que forma part de la junta local del PP de Montilla, una vila de la província de Córdoba. La informació més detallada de tots els candidats del PP que han aterrat a Berga des d’Almeria la podeu trobar aquí.

(Visited 130 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari