Contra quin candidat a l’alcaldia de Barcelona carrega De Dalmases pel seu passat?

Francesc de Dalmases, diputat de Junts

El diputat de Junts per Catalunya al Parlament Francesc de Dalmases ha carregat a Twitter contra el candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, després que el republicà hagi recordat, en un debat preelectoral organitzat per PIMEC, el passat convergent de l’alcaldable de Junts, Xavier Trias, i els anteriors pactes de Convergència amb el PP.

En un tuit, De Dalmases ha criticat que el candidat d’ERC s’hagi referit al passat de Trias, i ha aprofitat per treure els drapets al sol i carregar contra Maragall per la seva trajectòria política. “Ahir Ernest Maragall va retreure a Trias el seu passat convergent. Ell, que als 60 del segle XX -fa 60 anys!- ja remenava la cua al franquista Ayuntamiento de Barcelona. Ell, orgullós militant socialista quan el GAL assassinava“, ha publicat el diputat de Junts.

“Lliçons d’aquesta gent sobre el passat, ni una”, ha conclòs De Dalmases, la publicació del qual ha estat compartida, entre altres usuaris, per l’actor Toni Albà; pel diputat de Junts Joan Canadell; pel politòleg Ramón Cotarelo, i pel conseller nacional de Junts Rai López Calvet.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari