Sánchez promet 20.000 nous habitatges públics en terrenys del Ministeri de Defensa

El president assegura al Senat que en els anys vinents s'hauran creat 183.000 habitatges protegits

Pedro Sánchez al Senat sota la mirada d'Alberto Núñez Feijóo

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha promès aquest dimarts la construcció de 20.000 nous habitatges públics per al lloguer assequible en terrenys que ara són propietat del Ministeri de Defensa.

La construcció d’aquests habitatges, segons el president espanyol, anirà a càrrec de la Societat Pública Empresarial del Sòl (SEPES) i se sumarà als 50.000 habitatges de la Sareb i els 43.000 que es finançaran a través de l’ICO per assolir la xifra de 113.000 habitatges.

Segons Sánchez, si se sumen a les que ja té projectades el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, en els pròxims anys es posaran a disposició dels ciutadans 183.000 habitatges, una xifra que multiplica per 115 els 1.600 habitatges que va projectar el PP.

Fonts del govern espanyol han admès que de moment aquests nous habitatges no estan territorialitzats. De moment només consta que seran construïts en terrenys del Ministeri de Defensa, però no se sap quants es crearan a cada comunitat autònoma.

Sánchez ha fet aquestes manifestacions durant la seva compareixença al Senat, on manté un nou cara a cara amb el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo. El president espanyol ha contraposat “l’escut social” del seu executiu a les receptes “neoliberals” del PP.

(Visited 8 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari