La Fiscalia demana mantenir Alves a la presó perquè creu que es manté el risc de fugida

La defensa vol la llibertat provisional basant-se en un informe de les imatges de seguretat de la discoteca

El futbolista brasiler Dani Alves al Mundial de Qatar

La Fiscalia demana mantenir en presó provisional Dani Alves perquè assegura que es manté el risc de fugida. La Fiscalia Provincial de Barcelona s’oposa així a la petició d’alliberar-lo que havia fet la defensa de l’exjugador brasiler. També havien proposat que se li imposés una fiança i li retiressin el passaport.

La defensa, que exerceix l’advocat Cristóbal Martell, va demanar la setmana passada la llibertat provisional del futbolista basant-se en un informe pericial sobre les imatges de les càmeres de seguretat de la discoteca Sutton, que assegura que l’exculpen.

Ara la magistrada instructora del jutjat número 15 de Barcelona haurà de decidir si accedeix a la petició de la defensa i el deixa en llibertat amb mesures cautelars o si, per contra, el manté empresonat a Brians.

Alves està en presó provisional des del 20 de gener acusat de violar una jove a la discoteca Sutton de Barcelona. La setmana passada va tornar a declarar davant la jutgessa a petició pròpia per donar una nova versió. Aquest cop, Alves va admetre que va penetrar vaginalment la noia, però va afirmar que havia estat consentit.

(Visited 18 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “La Fiscalia demana mantenir Alves a la presó perquè creu que es manté el risc de fugida”

  1. lo proxim de Martell, sera que la noia, violo al mandril del D. Alvés.
    Menudo Martell i D.Alves
    I aquest Martell, es el millor abocat penalista de bcn?
    NO COMMENT

    Respon

Feu un comentari