Illa critica la “imprevisió” del Govern amb la sequera i reclama que no “centrifugui” responsabilitats

El PSC creu que l'acord de claredat vol "dividir altra vegada la ciutadania" i reitera que no s'hi sumarà

El primer secretari del PSC, Salvador Illa (ACN)
Salvador Illa (foto d'arxiu)

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, critica la “imprevisió” del Govern i que “centrifugui” responsabilitats amb la sequera i li reclama “menys victimisme i menys culpabilitzar els altres”. “Diuen que la culpa és de la CHE, però el Llobregat i el Ter no estan a la Conca de l’Ebre”, ha indicat avui, dissabte 22 d’abril, durant l’acte de presentació d’Eva Candela com a candidata socialista a l’alcaldia de Terrassa.

El líder socialista ha considerat que la proposta d’acord de claredat del president de la Generalitat, Pere Aragonès, vol “dividir altra vegada la ciutadania”. “En aquest pretès acord que volen llançar no hi serem”, ha reiterat tot afegint que ara “no és moment de dividir” i que cal buscar “allò que ens uneix”.

Illa ha recordat a l’executiu català que el Ter i el Llobregat “són competència 100% de la Generalitat”. “Em sap molt greu dir-ho, però aquí hi ha hagut improvisació“, ha afirmat tot recordant que la Comissió Europea ha obert un expedient a la Generalitat per no haver “aprovat el pla de gestió de les conques internes enmig d’una sequera”.

(Visited 9 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari