Junts vol denunciar la llista electoral de la dona de Pere Aragonès a Pineda de Mar

Per apropiació indeguda del nom Junts per Pineda

El president Pere Aragonès amb la seva esposa, Janina Juli Pujol

El president de Junts per Pineda i la presidenta local de Junts per Catalunya a Pineda de Mar han denunciat davant la Junta Electoral de Zona (JEZ) l‘ús irregular de les sigles JxPineda per part de la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) en què es presenta com a candidata suplent Janina Juli, esposa del president de la Generalitat, Pere Aragonès. Tots dos viuen junts en aquesta població del Maresme.

La coalició Junts per Pineda va registrar el nom l’any 2018. ERC havia fet servir anteriorment les sigles JxPineda, derivades del moviment Junts pel Sí, denominació que al seu torn es va utilitzar a tot Catalunya.

Però no va ser fins a l’any passat, davant l’aparició de nous rètols electorals on els republicans s’apropiaven de la marca Junts per Pineda, que JxCat va advertir i va exigir als republicans que no fessin ús d’aquesta denominació, ja que “clarament podria confondre l’electorat, pel fet que s’apropiaven d’unes sigles que no són de la seva propietat”.

La llista d’ERC a Pineda estarà encapçalada per la diputada al Parlament Mónica Palacín, i la de Junts per Noemí Llorens, dues formacions que intentaran disputar-li l’alcaldia a Xavier Amor, del PSC.

(Visited 100 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Junts vol denunciar la llista electoral de la dona de Pere Aragonès a Pineda de Mar”

Feu un comentari