Detenen el conductor d’un patinet per circular drogat i atropellar una dona

La víctima, de 60 anys, es troba en estat crític a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona

Manillar d'un patinet

La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut un jove de 18 anys que hauria atropellat amb patinet elèctric una dona que caminava pel carrer Torras i Bages de la ciutat. L’accident ha tingut lloc aquest dimecres a les 20.51h.

Els testimonis consultats per la policia relaten que el noi circulava a gran velocitat per la vorera quan va envestir la vianant, de 60 anys. La dona està ingressada a l’Hospital Germans Trias i Pujol en estat crític.

Segons ha pogut saber l’ACN, el conductor va donar positiu en consum de cànnabis, motiu pel qual va quedar arrestat. Fonts municipals apunten que la normativa prohibeix expressament la circulació de patinets elèctrics per la vorera.

(Visited 1 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Detenen el conductor d’un patinet per circular drogat i atropellar una dona”

Feu un comentari