Alegría defensa el canvi de la llei ‘només sí és sí’ rebutjant “confondre feminisme amb tancament”

La ministra i portaveu del PSOE sosté que el "responsable" és canviar una llei que "provoca efectes indesitjats"

La ministra Pilar Alegría

Pilar Alegría, la ministra d’Educació i portaveu del PSOE, ha defensat la reforma de la Llei de Garantia Integral de la Llibertat Sexual que ha pactat el seu partit amb el PP, adduint en declaracions a RNE que “no es pot confondre feminisme amb tancament” i que quan una llei “provoca efectes indesitjats, el veritablement important és reconèixer els errors” i “plantejar alternatives”.

Alegría, a més, ha assegurat que els socialistes han mirat d’acordar la reforma de la que es coneix com la llei només sí és sí amb Unidas Podemos, el seu soci en el govern central. També ha destacat que les esmenes introduïdes pel PP són “molt tècniques” i que la reforma serà “un pas positiu” per “impossibilitar” noves rebaixes de condemna a agressors sexuals.

La ministra Alegría, d’altra banda, ha manifestat que “no comparteixo” el “tipus de llenguatge” utilitzat per la ministra d’Igualtat, Irene Montero, quan ha carregat contra l’acord PSOE-PP per a la reforma de la llei només sí és sí, dient que els populars havien humiliat els socialistes amb les esmenes a la llei.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari