L’oposició exigeix a Colau que deixi d’anunciar projectes o mesures de l’Ajuntament

La proposta, presentada per Junts amb les municipals a l'horitzó, només rep el vot en contra de BComú i el PSC

Ada Colau

Els grups de l’oposició han exigit aquest dimecres al govern municipal de Barcelona, que encapçala l’alcaldessa Ada Colau, que no faci actes de “difusió, presentació i anuncis propagandístics” d’obres, projectes o mesures que porta a terme l’Ajuntament de Barcelona.

La proposta, amb les eleccions municipals a l’horitzó, l’ha presentat Junts a la Comissió de Presidència i s’ha aprovat amb el suport de tots els altres grups de l’oposició. Només els dos partits del govern de coalició, BComú i el PSC, han votat en contra d’un text que retreu al govern de Colau que fa actes “en ple període electoral” i que condemna els fets “que s’han estat duent a terme en les darreres setmanes”.

El portaveu del grup de Junts, Jordi Martí, ha assenyalat que “amb un govern que complís la legalitat electoral no caldria fer aquesta proposició”, ja que, segons ha destacat, des del passat 4 d’abril, quan es va aprovar el decret de convocatòria de les eleccions municipals del pròxim 28 de maig, els governs municipals tenen l’obligació de deixar de fer actes publicitaris i propagandístics d’obres, projectes o programes.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari