Podem denuncia que el PSOE es resisteix a investigar la “vessant mediàtica de les clavegueres de l’Estat”

Els morats presenten els seus compareixents per la comissió de l'Operació Catalunya en no arribar a un acord amb els socialistes

PSOE, Podem i Esquerra Republicana no han arribat a un acord sobre els compareixents a la comissió d’investigació del Congrés sobre l’Operació Catalunya. Fonts de la formació lila critiquen que els socialistes es resisteixin a investigar la “vessant mediàtica de les clavegueres de l’Estat”, i defensen que la comissió ha d’aprofundir en les relacions d’aquesta trama amb actors mediàtics i polítics.

La comissió té previst reunir-se dimarts que ve per decidir els compareixents, després que la reunió del 30 de març acabés sense acord. Podem critica que el PSOE no vulgui posar a la llista l’expresident del govern espanyol Mariano Rajoy. Davant la falta d’acord, el partit ha presentat la seva pròpia llista de compareixents, on figuren els periodistes Antonio García Ferreras, Ana Terradillos i Eduardo Inda; l’exlíder de Podem Pablo Iglesias; l’excomissari José Manuel Villarejo; l’exministre Jorge Fernández Díaz; l’exsecretària general del PP María Dolores de Cospedal i l’expresident Rajoy.

 

(Visited 17 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari