ERC replica l’atac de Borràs a Vergés tractant-la de corrupta

La presidenta suspesa del Parlament havia acusat la vicepresidenta de vulnerar els seus drets de manera "deliberada, premeditada, injusta i antidemocràtica"

Marta Vilalta

Primeres figures d’ERC i Junts han creuat missatges hostils a Twitter aquest divendres, començant per l’acusació formulada per la presidenta suspesa del Parlament i líder de Junts, Laura Borràs, contra la vicepresidenta primera de la cambra i representant d’ERC, Alba Vergés.

Borràs ha acusat Vergés de vulnerar els seus drets de manera “deliberada, premeditada, injusta i antidemocràtica”, paraules que la secretària general adjunta i portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha girat contra Borràs en un tuit posterior.

Per a Vilalta, aquests són “bons adjectius per definir la corrupció“, en referència a la condemna judicial a Borràs pel fraccionament de contractes de la Institució de les Lletres Catalanes, que probablement serà la causa de la retirada de l’escó de la líder de Junts, un procediment que la Junta Electoral Central ja ha iniciat, instant Vergés a prendre una decisió.

La portaveu d’ERC, a més, ha retret a Borràs que “us equivoqueu d’adversari atacant els altres per una causa personal“, abans de rematar el missatge proclamant: “En defensa del Parlament, sempre. En contra de la corrupció, també”.

(Visited 76 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari