El Sindicat de Llogaters veu “forats” en la llei d’habitatges

El col·lectiu insta els grups que donen suport a la llei a millorar-la perquè no sigui una "regulació farsa"

Carme Arcarazo, portaveu del Sindicat de Llogaters (ACN)

El Sindicat de Llogateres considera que la llei estatal d’habitatge seria “poc eficaç” per regular el preu dels lloguers si es tirés endavant segons el text que el govern espanyol ha acordat amb ERC i EH Bildu i ha instat els grups que li donen suport a fer-hi “canvis”. “Aquesta regulació és molt poc eficaç, té molts forats, però hi ha marge per corregir-los”, ha dit Carme Arcarazo, portaveu del col·lectiu.

Arcarazo creu que el text tal com l’han conegut aquest divendres no funcionaria per contenir el preu dels contractes i adverteix que té “greus problemes” que obren la porta a “pujades de preu encobertes”. El col·lectiu insta els socialistes, ERC, EH Bildu, Podem, Sumar i els Comuns a millorar la llei perquè no sigui una “regulació farsa”.

Considera que el pacte anunciat “no posa solucions reals a la crisi de l’habitatge” i adverteix que la proposta permet que els preus dels lloguers continuarien “augmentant a un ritme elevat i asfixiant a la població”, segons assenyala el Sindicat de Llogateres en un comunicat enviat poc després que es fes públic l’acord i s’expliqués en roda de premsa. Per al col·lectiu, no és la llei de l’habitatge que les organitzacions socials demanen.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari