Com vol desacreditar Junts la visita de Pedro Sánchez a Girona?

Pedro Sánchez, a Girona

Figures de Junts i la seva òrbita han assenyalat que Pedro Sánchez ha visitat Girona d’amagat, malgrat que va passejar de dia per la ciutat, parada inclosa a l’emblemàtica catedral, acompanyat pel líder del PSC, Salvador Illa.

No obstant això, Josep Lluís Alay, el cap de l’oficina de l’expresident Carles Puigdemont, ha dit a Twitter del president del govern espanyol que aquesta ha estat una “visita clandestina” i que fa “molta, però molta vergonya”.

Per la seva part, també adjuntant el vídeo de la visita, el diputat de Junts al Parlament de Catalunya Salvador Vergés ha anat més enllà, considerant que “ha d’anar d’amagat i de pressa i corrents a visitar una ciutat que ell sap que no és ni serà mai del seu país”, i que ho fa “només per poder dir que ja hi ha anat i que ningún problema“. “No seràs mai benvingut a la nostra terra, covard repressor. Fora!”, ha afegit.

També l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha dit la seva, preguntant-se a Twitter si “ha vingut d’amagat perquè menysté els ajuntaments catalans”, o “perquè no ha començat ni una obra a Girona”, o “per no haver-se d’excusar per no pagar els 800.000 euros compromesos de la comissaria de Santa Eugènia”, o “perquè els indepes som terroristes”. La conclusió de l’alcaldessa és que el president del govern espanyol ha marxat de Girona “sense pena ni glòria”.

(Visited 1.146 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari