Madí diu que se sent com si l’haguessin “violat en ‘manada'” per la causa Voloh

L'exdirigent de Convergència nega tot vincle amb Tsunami Democràtic

David Madí, en un acto en la Compañía General de Aguas de Cataluña
David Madí, en un acto en la Compañía General de Aguas de Cataluña

L’empresari i exdirigent de Convergència David Madí ha comparat amb una violació en grup la situació que ell ha patit com a investigat per tràfic d’influències en la causa Voloh, de la qual ha estat exculpat la setmana passada. En concret, en una entrevista concedida a RAC1, Madí ha dit que “és com si m’haguessin violat en manada entre la policia, Hisenda i el jutge“.

Madí ha assegurat que aquesta instrucció judicial, centrada en la suposada trama russa del procés, ha estat una “catàstrofe” i li ha fet “molt mal”. Ha considerat, de fet, que la causa tenia “vocació política” i que “ens van fer un vestit a mida: en el meu cas, es van dedicar a intentar destruir els meus clients i les operacions empresarials que havia fet”.

A més, ha advocat perquè hi hagi una llei contra la “impunitat” de determinats poders de l’Estat, perquè, segons ha considerat, “hi ha una sèrie de funcionaris” que “poden destrossar les vides de molta gent i necessiten tenir uns mecanismes de control i de penalització”.

Madí encara és un dels investigats en dues causes relacionades amb el 3%, de presumpte finançament irregular de Convergència: les derivades corresponents a la productora Triacom i a Ambulàncies Egara.

Pel que fa a la seva implicació en l’organització de la iniciativa de mobilització independentista Tsunami Democràtic, reflectida en informes de la Guàrdia Civil, Madí l’ha negat i l’ha relacionat amb una “trama organitzada amb l’objectiu d’aturar el procés i que a ningú se li acudeixi tornar a aixecar el cap”.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari