Investiguen si el diputat Ruben Wagensberg hauria organitzat l’ocupació de l’aeroport el 2019

Apareixen nous detalls de la investigació de l'Audiència Nacional sobre Tsunami Democràtic

Ruben Wagensberg faqs tv3
Ruben Wagensberg faqs tv3

Continuen sortint a la llum nous detalls de la investigació sobre Tsunami Democràtic que fa l’Audiència Nacional, i que involucren més persones en l’organització. Segons publica El Mundo, el diputat d’Esquerra Ruben Wagensberg també hauria col·laborat en la plataforma que va ocupar l’aeroport del Prat i va tallar l’AP-7 l’any 2019, arran de la sentència del Suprem contra els líders de l’1-O.

El diari cita fonts judicials que insisteixen que Marta Rovira (fent servir l’àlies Matagalls) era una de les figures capdavanteres de Tsunami, juntament amb l’empresari Xavier Vendrell (com va revelar dilluns El Confidencial). I afegeix que s’estan investigant set persones més.

Wagensberg tenia el sobrenom de Konan i la Guàrdia Civil sospita que hauria organitzat l’intent d’ocupació de l’aeroport del Prat. També hauria estat l’encarregat de redactar els comunicats de Tsunami Democràtic.

Les informacions publicades assenyalen també la professora Marta Molina, l’empresari Josep Campmajó, i els periodistes Jesús Rodríguez Sellés i Jaume Cabaní.

El Mundo assegura que els dirigents de Tsunami Democràtic informaven Carles Puigdemont abans de cada acció. I detalla que la mà dreta de l’expresident, Josep Maria Alay, va donar 6.000 euros a la plataforma per ajudar a pagar l’equip internacional d’informàtics i els advocats.

(Visited 202 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari