Guanyem Badalona incorpora Marcel Vivet malgrat estar inhabilitat: “Em presento peti qui peti”

L'activista condemnat pels incident durant la manifestació contra Jusapol serà el número 3 de Dolors Sabater

Dolors Sabaté i Marcel Vivet
Dolors Sabaté i Marcel Vivet

Guanyem Badalona ha presentat Marcel Vivet com a número tres de la candidatura que encapçalarà Dolors Sabater a les pròximes eleccions municipals del mes de maig. L’organització vol visibilitzar així la seva lluita contra la repressió al moviment independentista.

L’anunci s’ha fet tot i que sobre Vivet pesa una condemna d’inhabilitació de tres anys pels incidents de la manifestació contra l’associació policial Jusapol a Barcelona de l’any 2018. L’activista ha dit que es presenta a les eleccions “peti qui peti i piqui a qui li piqui”. “N’hi ha molts que segur que ja tenen urticària de veure’ns als carrers”, ha etzibat. L’activista afirma que fa el pas “diguin el que diguin uns papers o unes lleis que en moltes ocasions són injustes”.

Durant la seva presentació, Vivet ha insistit que la seva feina és “lluitar” contra la repressió i participar de la política de la seva ciutat “malgrat que hi hagi gent que no ho vulgui”. Vivet diu que han estat molts els intents per frenar-lo, però que malgrat això seguirà endavant. Dolors Sabater defensa la incorporació de Vivet com una “gran aportació”, tant per a Guanyem Badalona, com per a la ciutat.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari