Com ha reaccionat Elies Campo al seu Linkedin després que Telegram desmentís que l’hagi contractat durant sis anys?

Afegint-hi que ho va fer en ‘jornada completa’ a l’apunt en què afirma que va treballar sis anys i quatre mesos a Telegram Messenger al departament de ‘Creixement, Partenariats i Desenvolupament de Negoci”. Quan Citizen Lab va publicar el seu informe batejat com a CatalanGate, el 18 d’abril de l’any passat, va presentar-lo amb aquest mateix càrrec. Al portal del perfil personal d’Elies Campo a Linkedin hi constava aleshores que hi havia treballat entre el setembre del 2015 i el desembre del 2021, un mes abans que el contractés Citizen Lab.

Remi Vaughn, portaveu de Telegram, va comunicar a EL TRIANGLE que Campo, coordinador del CatalanGate de Citizen Lab, mai no havia estat contractat en aquesta empresa, que li havien deixat utilitzar un correu electrònic de forma temporal i que després li van revocar. Malgrat l’afirmació del portaveu de Telegram, Campo s’ha seguit presentant a tot arreu com a ex-treballador de l’empresa i en alguns casos, fins i tot, com a director del departament en què assegura que estava.

Actualment, Campo, que segons l’ex-presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie, és la persona sense la qual no hauria estat possible el CatalanGate, ha retocat el seu perfil de Linkedin pel que fa a la seva relació amb Telegram. Però no ho ha fet per eliminar una entrada que Telegram considera falsa sinó per afegir que hi va estar treballant més de sis anys en ‘jornada completa’.

Sostenella y no enmendalla“.

(Visited 556 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari