Quin actor vol que Junts faci fora Magda Oranich?

Magda Oranich

L’actor badaloní Lluís Marco, molt prolífic a Twitter i independentista confés, piulava aquesta setmana responent al diputat de Junts, Joan Canadell, “encara no heu fet fora la Sra. Oranich?”.

A Marco, com a uns quants de Junts, no els ha agradat que la presidenta de la comissió de garanties de Junts, Magda Oranich, hagi posat en dubte que el judici a la presidenta en funcions del Parlament i presidenta de la formació política, Laura Borràs, sigui un cas de ‘lawfare’, alhora que afirmava l’altre dia sobre Borràs: “Si fos jo, dimitiria”.

Oranich també ha demanat a Junts que proposi un altre candidat a la presidència del Parlament, i ha lamentat que l’entorn de Borràs ataqui a qui en discrepi i els insults que rep. Com reconeix l’exdiputada d’ICV, diverses executives comarcals de Junts han demanat la dimissió d’Oranich per “incomplir la neutralitat” com a presidenta de la comissió de garanties, és el cas del Comitè Comarcal del Vallès Occidental-Terrassa i de l’Executiva Comarcal de l’Urgell.

En una altra piulada, responen a una informació on es diu que el secretari general de Junts, Jordi Turull, intenta controlar l’enfrontament entre Borràs i Oranich, l’actor afirma que “la presidenta Laura Borràs no s’ha enfrontat a ningú, ha estat la Sra. Oranich qui ha faltat al respecte des dels altaveus mediàtics”.

(Visited 354 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari