L’operació sortida s’inicia amb més de 25 quilòmetres de trànsit a l’AP-7

Segons les previsions, sortiran de l’àrea metropolitana de Barcelona 380.000 vehicles

Cotxes circulen per l'autopista

Foto: @transit

L’operació sortida de Setmana Santa ha començat aquest dijous amb més de 25 quilòmetres de retencions en diversos trams de l’AP-7, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Encara que ja s’han produït les primeres cues, els dispositiu per a l’operació sortida comença oficialment a les 15 h.

La circulació amb retencions afecta, entre altres, un tram de set quilòmetres entre Castellbisbal i Sant Cugat del Vallès cap a Martorell, i uns vuit quilòmetres de cues entre Castellví de Rosanes i Martorell direcció Tarragona. També hi ha tres quilòmetres de retencions a l’altura de Maçanet de la Selva en sentit Girona i set quilòmetres de circulació “intensa” al tram Montornès del Vallès-Mollet del Vallès també en sentit Girona.

A banda, hi ha 4 quilòmetres d’aturades a l’AP-7 a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant direcció Amposta per un accident, que manté un carril tallat, i uns 3 quilòmetres i mig de retencions entre Tarragona i Altafulla per retirada de vehicle. Segons les previsions, entre aquesta tarda i demà divendres sortiran de l’àrea metropolitana de Barcelona 380.000 vehicles.

Pel que fa a l’operació retorn, tindrà lloc des de les 12 h del diumenge 9 d’abril fins a les 00 h de dilluns dia 10, i s’estima que retornaran a Barcelona i a la seva àrea metropolitana uns 600.000 vehicles.

(Visited 58 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari