Quin aliat puigdemontista acaba de punxar electoralment?

Mikko Kärnä

El diputat lapó Mikko Kärnä, aliat de l’expresident català Carles Puigdemont, no ha obtingut l’escó que ambicionava a les eleccions parlamentàries de Finlàndia del darrer cap de setmana. Ell mateix ha explicat que “1.698 vots no han estat suficients per continuar des de Helsinki”.

Els plans de futur d’aquest representant, que havia demanat que la FIFA exclogués Espanya del Mundial de futbol del 2018, són marxar de lluna de mel i preparar-se per a les eleccions europees de l’any vinent, segons ha afegit ell mateix a Twitter.

Abans de la contesa electoral finlandesa, Josep Lluís Alay, cap de l’oficina de l’expresident Puigdemont, havia desitjat sort a Kärnä. Un cop s’ha confirmat que el lapó no havia resultat elegit, Alay li ha assegurat que “sempre tindràs els catalans al teu costat”.

“Mai oblidarem que el 2017 vas lluitar amb una moció parlamentària per reconèixer la República Catalana”, ha afegit Alay, adjuntant la captura d’un tuit publicat per Kärnä el 27 d’octubre del 2017, on deia: “Felicitacions a la República independent de Catalunya. La setmana vinent presentaré una moció al Parlament finlandès per al vostre reconeixement”.

(Visited 280 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari