Valents reclama el cessament d’una regidora dels comuns per “amenaçar” un conseller

"Si fossis el meu fill, et donaria una plantofada", ha dit Rosa Martín a Yeray Mellado en el ple del districte de Nou Barris

El conseller de Valents del districte de Nou Barris Yeray Mellado

La presidenta i candidata de Valents a l’alcaldia de Barcelona, Eva Parera, ha reclamat el cessament de la consellera de Barcelona en Comú del districte de Nou Barris Rosa Martín per haver “amenaçat” de donar “una plantofada” al conseller de Valents Yeray Mellado. Els fets van ocórrer durant el ple municipal del districte d’aquest dimarts, quan Mellado feia ús del seu torn de paraula i Martín el va interrompre.

“Si fossis el meu fill, et donaria una plantofada”, va dir la consellera dels comuns al de Valents, unes paraules que la formació de Parera considera una “falta de respecte”. “És una greu falta de respecte i un insult que alts càrrecs de (Ada) Colau es dediquin a amenaçar-nos a exercir la violència públicament en un ple, només perquè els molesten els nostres postulats”, assenyala la candidata de Valents.

En un comunicat, la formació destaca que “no és la primera vegada” que Mellado experimenta “amenaces i coaccions” en el ple de Nou Barris, i recorda “l’escarni” que va patir durant el primer ple per part “de radicals que estaven al públic”. “Només faltava que aquesta senyora m’interrompi i amenaci de colpejar-me aixecant la mà. Ja n’hi ha prou de silenci còmplice per part de la resta de partits“, manifesta el conseller de Valents.

Parera afirma “sentir-se orgullosa” de la feina que fa Mellado a Nou Barris, i assegura que, malgrat “els atacs i insults constants” que reben “per part dels okupes”, és “un districte en el qual Valents ha tingut molt bona acollida perquè no tenim complexes per denunciar els problemes reals dels veïns amb la inseguretat i la xacra de les okupacions il·legals”.

(Visited 117 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari