Investiguen un cas d’agressió sexual a un noi en un institut de Cervera

Dos alumnes del centre haurien fet tocaments al menor de 15 anys

Vehicle dels Mossos
Vehicle dels Mossos

Els Mossos d’Esquadra investiguen un cas d’agressió sexual a un noi de 15 anys per part de dos companys a l’Institut La Segarra de Cervera, segons ha avançat el diari Segre i han confirmat a l’ACN fonts policials. Els pares del menor va presentar denúncia fa dues o tres setmanes, segons la qual dos alumnes de tercer d’ESO haurien fet tocaments al seu fill al mateix institut.

La mare ha explicat al diari que el van acorralar contra una finestra, el van despullar i li van fer tocaments. Els Mossos van identificar els dos presumptes agressors i van derivar el cas a la fiscalia de menors. Segons la mare, el seu fill es va quedar a casa quinze dies per recuperar-se, però l’assetjament es va repetir quan va tornar.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides