Implicats cinc menors en una agressió sexual a dos companys d’institut al Vendrell

Tres dels suposats autors dels fets tenen 12 anys i, per tant, són inimputables

Un vehicle del cos dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra investiguen cinc menors d’edat -tres dels quals són menors de 14 i, per tant, inimputables- per la seva implicació en una agressió sexual a dos companys d’institut de 12 anys. Segons ha avançat El Caso i han confirmat diversos mitjans, els fets haurien succeït en l’Institut Escola Àngel de Tobies del Vendrell el passat 3 de març, a l’hora del pati.

Segons la denúncia presentada per les famílies de les víctimes, avançada per El Periódico, un grup de cinc nois va acorralar dos companys al pati i els van fer tocaments per sobre de la roba. Els Mossos van identificar els cinc menors i van interrogar a dos dels suposats autors.

El jutjat de Tarragona ha dictat com a mesures cautelars per a dos dels menors identificats, de 15 anys, llibertat vigilada i la prohibició de comunicar-se i apropar-se a menys de 50 metres a les dues víctimes, ha publicat el Diari de Tarragona. Pel que fa als altres tres identificats, com que tenen 12 anys són inimputables, però la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) ja els ha obert un expedient a cadascun per estudiar cada cas.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides