Manel Vidal es venja del PSC burlant-se de Pasqual Maragall i Manuela de Madre per les malalties que pateixen

Ho ha fet a la tertúlia radiofònica 'La Sotana' juntament amb Joel Díaz i Magí García, que continuen treballant a programes de Catalunya Ràdio i TV3

Manel Vidal i Joel Díaz, al programa 'La Sotana' del dilluns 6 de febrer,

Manel Vidal s’ha venjat del seu acomiadament del programa Zona Franca, de TV3, burlant-se dels ex-dirigents socialistes Pasqual Maragall i Manuela de Madre per les malalties que pateixen. Ho ha fet a La Sotana, una tertúlia esportiva que s’emet la nit dels dilluns en format radiofònic, es puja després a youtube, que organitza actuacions periòdiques amb públic a teatres i escenaris diversos i que es finança amb patrocinadors. Tres dels membres de La Sotana formaven part de l’equip de Zona Franca: Joel Díaz, el presentador, Manel Vidal, col·laborador setmanal, i Magí García, guionista. El quart membre de La Sotana és Andreu Juanola, que fa de conductor de la tertúlia. Tots quatre treballaven a TV3 o Catalunya Ràdio fins que el director de TV3, Sigfrid Gras, va acomiadar Vidal després que a la seva secció de Zona Franca identifiqués els votants del PSC amb una esvàstica nazi. Joel Díaz va dimitir com a presentador de Zona Franca en solidaritat amb Vidal però continua treballant a L’última hora del matí de Catalunya Ràdio, Magí García és guionista i té una secció a Està passant, de TV3, i Andreu Juanola fa una secció a El Suplement, de Catalunya Ràdio.

La dimissió de Joel Díaz com a presentador de Zona Franca va provocar que TV3 congelés el programa, que no s’emet des del 30 de gener. A l’edició de La Sotana del dilluns següent, 6 de febrer, els seus locutors van fer el que van anomenar “un 1×1 del Barça edició especial PSC”. Magí García va anar dient noms de futbolistes del Barça i Manel Vidal els va anar relacionant amb el PSC i simpatitzants o dirigents socialistes. García i Díaz van subratllar els seus comentaris amb riallades o acotacions.

Aquestes van ser les frases de Manel Vidal:

. “Ter Stegen és Sigfrid Gras. La seva feina és aturar tota la merda que li caigui a canvi d’un sou estratosfèric. Millor no treure-li el tema de les esvàstiques o potser t’emportes una sorpresa”

. “Koundé és Josep Borrell, de fama internacional. Va començar al centre però ara està escoradíssim a la dreta, i encara que ell digui que no, hi està comodíssim”

. “Ronald Araujo és Joan Manuel Serrat. A Catalunya se l’estima molt, però segur que no tant com a Llatinoamèrica. Sempre que parla en públic està desitjant que li diguin “en castellano, que así nos entendemos todos

. “Christensen és Pere Navarro. Fa cara de peix bullit tota l’estona però s’ha d’admetre que està sempre ben col·locat”

. “Jordi Alba és Javier Mariscal. Li vam riure les gràcies durant massa anys. Segueix fent el mateix de sempre i de tant en tant encara li funciona però tothom veu que és massa gran per estar tant enganxat a la ratlla”

. “Sergio Busquets és Antonio Rebollo encenent el pebeter dels Jocs Olímpics. És un paralímpic a qui ja només recordem per uns temps que tothom considera millors”

. “Frenkie de Jong. Quan et conviden a la Festa de la Rosa i t’emborratxes de vi barato. Moltes voltes sense sentit, moltes passejades absurdes, xoques amb gent a l’atzar i t’acaben fent fora perquè ja no t’aguanten”

. “Pedri és Estopa, perquè la genialitat no està renyida amb portar un tallat de cabell de retardat mental”

. “Gavi són els GAL. Davant del dubte, sempre opta per la via violenta. Ha trobat una nova ubicació jugant enganxat a la calç”

. “Robert Levandovski. Pasqual Maragall. És un geni però ni ell se’n recorda de l’última vegada que el vam aplaudir”. (“Literalment”, va afegir Magí García)

. “Rafinha és el Fòrum de les Cultures. Va ser una despesa monumental que havia de servir per posar-nos al mapa i només ha servit per fer el ridícul a Europa, donar-nos alguns bons moments i fotre el lloc a persones de casa”

. “Kessié és Manuela de Madre. El seu comportament erràtic i incomprensible només es pot entendre per una malaltia probablement inventada”

. “Marcos Alonso és José Zaragoza, perquè és més de dretes que anar de putes amb Cabify”. (Magí García va afegir: I a més tindria un accident de cotxe, no?)

. “Ansu Fati és José Montilla, perquè se’l veu més aviat lent”

. “Ferran Torres és tenir un apartament a Comarruga com fan sempre els sociates, perquè és molt trist”.

Pasqual Maragall i Manuela de Madre es van haver de retirar de la política per culpa de les malalties que pateixen. L’ex-president de la Generalitat té alzheimer i l’ex-alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, fibromiàlgia.

Zona Franca continua suspès a la espera d’algú que el presenti. De moment, han rebutjat fer-ho Isma Juárez, Vador Lladó i Elisenda Carod. La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals va contractar el programa a la productora Atomic Beat Media per 1,3 milions d’euros. Havia de durar una temporada. Caldrà veure què passa amb aquests diners ara.

(Visited 1.289 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Manel Vidal es venja del PSC burlant-se de Pasqual Maragall i Manuela de Madre per les malalties que pateixen”

Feu un comentari